Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Creatieve visitekaartjes dankzij Design Thinking

Behoren visitekaartjes tot het verleden? Wij denken van niet, vooral als u creatieve visitekaartjes hebt die een onuitwisbare indruk kunnen nalaten bij uw prospects.

Het is met dat doel voor ogen dat wij de uitwisseling van visitekaartjes gingen herbekijken. We gebruiken daarvoor technieken van Design Thinking, met name de fast fail prototyping (Frans).

Het voorwerp zelf werd omgevormd om zo maximaal mogelijk afstand te nemen van de bestaande grafische codes. Wat eruit volgde was een voorwerp in twee delen: een hoesje in papier met een plastic kaart. Die laatste werd gemaakt van doorzichtig pvc waarop enkele lagen halfdoorzichtige inktlagen werden aangebracht om zo het gewenste effect te bereiken. De juiste inktcombinatie vinden was een werk van enkele weken (ongeveer 20 pogingen) om tot de gewenste ondoorzichtigheid te komen.

Hieronder ziet u een video over dat laatste prototype.

Als aanvulling op deze video, vindt u hieronder een inzooming van dat deel op het visitekaartje waar de transparantie-effecten zichtbaar zijn.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *