Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Conceptverkoop: bezoek aan het café Kulma in Helsinki

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

We bezochten onlangs Kulma (Engels), de nieuwe conceptwinkel (Engels) van het merk Paulig uit Finland. Het is echt wel een omweg waard.

Deze « experimentele » winkel (concept store) combineert een koffiebranderij, een bar met kleine maaltijden, een koffiewinkel en een baristaschool waar de kunst van het koffie maken wordt onderwezen. De winkel opende aan het einde van de zomer 2016 op Aleksanterinkatu 9, één van de hoofdstraten van de betere wijk van Helsinki.

We vonden vooral de eerste verdieping met twee innoverende ruimtes boeiend. De eerste op de hoek van de winkel waar u in een decor met “hangende stoelen” aan uw koffie kunt nippen in een ontspannen sfeer. De twee tegenover de trap waar u met uw vrienden in kleine vergulde nissen nieuwtjes kunt uitwisselen of ernstige gesprekken kunt voeren in een beschermde sfeer.

Als u in Helsinki bent, bezoek dan deze plek en laat de noordelijke sfeer u inspireren.

Tags:

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *