Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Chanel opent prestigieuze dubbele pop-upwinkel in de Marais

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Chanel heeft een prestigieuze dubbele pop-upwinkel geopend in de Marais, de prachtige Parijse wijk waar je nu de mode van morgen al vindt en waar je je moet vestigen om je al merk te lanceren of bekend te maken.

De pop-upwinkel van Chanel ligt verspreid over twee ruimtes (één van  127m²,  een andere van 37m²) in het Hôtel Amelot de Bisseuil  in de 47 rue Vieille-du-Temple, een pand dat onlangs werd gerenoveerd.
De kleinste ruimte is gewijd aan schoenen, terwijl in de andere accessoires en kleding zijn tentoongesteld.
Beide pop-upwinkels blijven open tot mei 2017 en zijn een omweg meer dan waard.

In tegenstelling tot andere tijdelijke winkels die de kaart van de technologie en digitale ervaring uitspelen om zich te onderscheiden, lijkt de pop-up van Chanel zeer sterk op een « klassieke » winkel. Toch blijft het een feit dat een pop-up in een dergelijke prestigieuze buurt op zich al een bezoek waard is, vooral als het om een zo een groot merk gaat. Profiteer van uw volgende verblijf in Parijs dus van een bezoek aan het Hôtel Amelot de Bisseuil, een plek die zelden open is voor het publiek en die maar door weinigen in het verleden werd bezocht (het Hôtel is privé-eigendom en niet open voor het publiek).

De ingang is op de eerste binnenkoer (de weg naar de tweede binnenkoer is afgesloten door bomen en groot embleem van Chanel). Neem in de eerste binnenkoer zeker de tijd om de prachtige frontispice boven de gerenoveerde en herschilderde deuren te bewonderen, evenals de zonnefresco’s boven de ingang van elke pop-upwinkel.

Tags: , , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *