Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Canada maakt reclame op de luchthaven van Lyon

Op reis in Frankrijk zag ik op de luchthaven van Lyon Saint-Exupéry een zeer mooie communicatiecampagne ter gelegenheid van de opening van een vluchtroute Lyon – Montréal.

Om de nieuwe verbinding te vieren, werden passagiers uitgenodigd om de Noord-Amerikaanse cultuur (en vooral de Canadese “way of life”) te ontdekken via een reeks beelden, experimenten en games.

Behalve de prachtige foto’s van de Canadese natuur werden er truitjes van de NFL, de NBL (White Sox) en de NBA (Chicago Bulls) tentoongesteld met info over de bekendste spelers uit elke liga. Ook was er een onderdompeling in de Canadese natuur met Occulus rift, evenals een “Air Hockey”-tafel (zeer leuk) en een verbazingwekkende 3D-vertoning van een wolkenkrabber in Toronto (mijn Facebook-vrienden hebben het geweten).

De ervaring was over het algemeen zeer overtuigend. U kunt er nog van genieten tot 10 september mocht u in de luchthaven van Lyon zijn.

Tags:

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *