Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Bonpoint heeft het helemaal begrepen

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Trop fort Bonpoint … Hun flagshipstore in de rue de Tournon is een voorbeeld van klantenervaring en een valstrik voor ouders die hun kinderen willen plezieren.

De producten worden op een slimme en originele manier tentoongesteld, zonder dat ze op elkaar gestapeld worden (een van de “best practices” van Apple), het decor is fantastisch (Bonpoint ging zelfs zo ver dat het een houten hutje nabouwde) en de dienstverlening is vlekkeloos.

De klantervaring gaat verder met de verpakking van de producten, verpakt in een individuele beschermhoes en geparfumeerd met een delicaat parfum voor meisje of jongen, afhankelijk van het geslacht van de baby waarvoor de kleding bestemd is. Tot slot vergeten de verkoopsters niet om uw gegevens in de database in te voeren om de relatie te bewaren.

 

Mijn mening:
Een uiterst efficiënte machine

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *