De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Maak van uw onderneming een succes: vorming van 99 euro op 29 november in Brussel

Share This Post On

Projectleiders zijn opgetogen: op 29 november wordt in Brussel een vormingssessie georganiseerd om u de vereiste basiscompetenties aan te leren om uw project te doen slagen.

Volg deze link om te registreren.

Praktisch

 • Prijs : 99 euro als u inschrijft voor 15/11/2014, 199 euro erna
 • Maaltijd en koffie inbegrepen
 • Locatie: Co.Station, 5 Voorplein Sint-Goedele, 1000 Brussel
 • 4 workshops op één dag, 1,5 uur per workshop
 • Begin om 9u30, einde omstreeks  17 uur
 • Kleine groepen: maximum 20 personen
 • Zeer praktijkgericht, zeer interactief; telkens er een nieuw concept wordt toegelicht, wordt het door iemand in de groep geïllustreerd aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld.

Voor 99 euro (lanceringsaanbod geldig voor
inschrijvingen tot 15/11/2014, daarna is het 199 euro), elke deelnemer volgt 4 workshops:

 1. Businessmodellen door Leo Exter van WeStartup
 2. Digitale marketing door Tamara Gielen
 3. Verkooptechnieken door Tjorven Denorme
 4. Marktonderzoekstechnieken door Pierre-Nicolas Schwab (IntoTheMinds)

Mis deze gelegenheid niet en denk er niet te lang over na. Beter vindt u niet voor zo’n gunstige prijs. Wij werken op basis van uw eigen project,  u krijgt praktische tips en concrete antwoorden. Wij werken pragmatisch zonder veel blablabla. U kunt zich aan iets fascinerend verwachten dat de loop van uw ondernemingsproject best zou kunnen veranderen.

 

 

Informatie over de module marktonderzoek: “Grijp opportuniteiten met beide handen en vermijd valstrikken dankzij marktonderzoekstechnieken”.

50% van de start-ups verdwijnen in de eerste 60 maanden (5 jaar) van hun bestaan en 80% van de nieuwe producten haalt de kaap van één jaar niet. Dat is de harde realiteit van het starten met een onderneming en de ontwikkeling van nieuwe producten. Er bestaan er oplossingen om u te helpen om met deze risico’s om te gaan. Maar helaas is er geen toverformule; hard werken en een goede marktanalyse blijven de sleutel tot succes. Dat is wat men een marktstudie noemt en wij vertellen u welke analyse-instrumenten voor marktonderzoek u kunt gebruiken om onzekerheden weg te werken en uw ondernemingsproject solider te maken. Bij IntoTheMinds hanteren we een methodologie van marktonderzoek die is gebaseerd op 15 fases. Dat lijkt misschien veel, maar elke fase is uniek en kan deels gebruikt worden om een specifiek probleem te analyseren en er concrete oplossingen voor te bieden.

Het sleutelonderricht van deze cursus marktonderzoek

 • U zult weten waar marktonderzoek  echt voor staat (neen, een marktonderzoek beperkt zich niet tot een vragenlijst)
 • U krijgt een gedetailleerd overzicht van instrumenten voor marktanalyse, zodat u ze kunt gebruiken om uw eigen marketingstrategie te verbeteren.
 • U leert hoe deze instrumenten te gebruiken en u krijgt dadelijk feedback van de lesgever
Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *